1/1/2020 - Δάνεια επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook. Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση δανείων επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook και των θυγατρικών της, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ II) της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, μετά από έγκριση της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΕΠΙΧ ΙΙ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός χορηγούμενων δανείων ανέρχεται στα 100 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκ. ευρώ εισφέρονται από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και τα 60 εκ. ευρώ από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, ενώ η αποπληρωμή των δανείων θα υλοποιείται σε δύο έως πέντε έτη.

Aenaon Management - Επιχειρηματικοί, Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι > ΝΕΑ > Aenaon Management > 1/1/2020 – Δάνεια επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook. Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση δανείων επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook και των θυγατρικών της, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ II) της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, μετά από έγκριση της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΕΠΙΧ ΙΙ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός χορηγούμενων δανείων ανέρχεται στα 100 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκ. ευρώ εισφέρονται από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και τα 60 εκ. ευρώ από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, ενώ η αποπληρωμή των δανείων θα υλοποιείται σε δύο έως πέντε έτη.
Ιαν 24, 2020 Posted by: admin Aenaon Management

Ξεκινάει άμεσα η χορήγηση δανείων επιδοτούμενων τόκων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook και των θυγατρικών της, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ II) της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, μετά από έγκριση της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΕΠΙΧ ΙΙ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός χορηγούμενων δανείων ανέρχεται στα 100 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκ. ευρώ εισφέρονται από το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και τα 60 εκ. ευρώ από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, ενώ η αποπληρωμή των δανείων θα υλοποιείται σε δύο έως πέντε έτη.